Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem késő, ha csak 7 hetesen...

Gabszem kérdése:

Nem késő, ha csak 7 hetesen megyek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 6. hétben, jövő hétre nincs időpont a dokinál, így 7 hetesen tudok csak menni. Úgy emlékszem az első terhességemnél is csak 7 hetesen mentem dokihoz. De ugye nem késő?
2014. febr. 25. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem késő, sőt ideális. Nem késel le semmiről.
2014. febr. 25. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pont megfelelő időpont, így már biztosan lesz szívhang is!
2014. febr. 25. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem késő, én nagyon korán voltam, még semmi nem látszott, így vissza kellett menni, utána már látszódott a baba, de még nem volt szívhang, megint vissza kellett menni. Szóval te egyből szívhanggal fogod látni a babádat :)

Ha semmi panaszod nincs akkor ráér 7 hetesen, amikor időpontod van, ha bármi furcsaság van azonnal menj.

2014. febr. 25. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem késő :) Én 12 hetesen voltam elsőnek
2014. febr. 25. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb idopont! Szorítok!!!
2014. febr. 25. 14:20
 6/8 sarah23 ***** válasza:
Én 8 hetesen voltam,mult héten és már látszott a pici teste a pici szivével:)elötte nem is érdemes:D
2014. febr. 25. 14:20
 7/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem késő. Pont jó időpont, mert már nagy valószínűséggel lesz szívhang is.

Én az elsővel eléggé siettem, azon kívül, hogy jó helyen volt a baba, más nem látszott, így vissza kellett mennem 2 hét múlva.

A másodikkal eleve 7 hetesen mentem először. Volt szívhang, minden ami akkor fontos, tökéletesen látszódott.

2014. febr. 25. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia én 7 hetes és 4 napos leszek ,nyugi nekem is fura volt ,mert addig annyi minden történhet!

Én sem értem ,addig miért nincs vizsgálat se meg semmi!

Jövő héten csütörtökön megyek már alig bírok magammal!

2014. febr. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!