Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen elmehetek-e egyedül...

16 évesen elmehetek-e egyedül is nőgyógyászhoz és ha terhes lennék, titokban kell-e tartsa vagy köteles elmondani a szülőknek?

Figyelt kérdés
És hogy rendelőbe vagy magán orvoshoz érdemes-e, vagy ez mindegy, mert mind a kettőnél ez ugyanúgy van?

2014. febr. 25. 13:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi de én csak a kérdésre akartam választ. Amugy se rólam van szó, hanem barinőmről (lány vok, nem a fiuja), csak nem tudtuk hogy van ez és gondoltuk valaki biztos tudja. Köszi!
2014. febr. 25. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
5%

nyilván a várandóssághoz, de ez azért így, ahogy írod, erős túlzás. Mégpedig azért, mert e lehető legtermészetesebb verziónak tünteti fel az abortuszt.

Eufemizmus nélkül, magyarra lefordítva ez kb. annyit tesz: a magzatgyilkosság a fogantatáshoz kötődő eljárás.

Én csak ezen lepődtem meg, ne haragudj, nem szeretnék kötekedni, se a kérdés szétoffolni.

2014. febr. 25. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag terhességhez kötődő eljárás a gondozásba vétel, az abortusz, az apasági nyilatkozat, vagy rendelkezés az örökbeadásról. Erről beszéltem, mert erről szólt a kérdés, arról, hogy az orvosi titoktartás korlátozottan cselekvőképes személyek terhességénél hogyan és miként működik, áll-e vagy sem.

Van egy kislányom, az érzelmi oldaláról is tudnék írni, de itt nem ezt kérdezték.

2014. febr. 25. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Értem, köszönöm. Én sem akartam félrevinni a topicot.
2014. febr. 25. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Persze, menjetek el bnőddel ,tartsátok titokban ,aztán majd ketten felnevelitek.
2014. febr. 26. 16:45
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Mi lett vele azóta? :)
2014. márc. 5. 17:34
 17/19 A kérdező kommentje:

Az lett végül, hogy kiderült, nem terhes, meg más semmi baja sincsen, csak kimaradt neki a sok stressztől. Ezmiatt is meg a suli miatt is.

Köszi szépen még egyszer mindenkinek a válaszokat!

2014. márc. 6. 07:51
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom,nalatok,hogy van,de en amilyen rendeloket ismerek oda 18 ev alatt csak es kizarolag lehet menni,pont az ilyenek miatt.
2014. nov. 24. 01:54
 19/19 anonim ***** válasza:
szulovel **
2014. nov. 24. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!