Kaptam antibiotikumot, Semicillin-t 250 mg-osat. Más is szedett? Milyen mellékhatást éreztettek? Baba hogy viselte?
Megelőzésként miért szedsz antibiotikumot? Ráasásul Semicillin-t ilyen nagy adagban?
Eü. dolgozó
Én is szedtem, igaz én korábban, kb. 12 hetesen. Semmi mellékhatást nem érzetem, de én szedtem mellé probiotikumot, mert már korábban megjártam. Másfajta antibiotikumot szedtem és a bélflórám tönkretette, hasmenésem volt, így megelőztem, nehogy megint megjárjam.
Nem lehet, hogy jósló fájásaid vannak? Vagy milyen jellegű a fájdalmad?
31 hetes
Nekem is szednem kellett a 35. hétben. Ugyancsak napi 4x1-et, de az 500 mg-osból. Sok volt a baktérium a vizeletemben, 13 ezer. Utánanéztem mielőtt beszedtem volna és mindenhol azt olvastam, hogy lehet terhesség alatt szedni, ártalmatlan a babának.
40 h.
Az antibiotikum nem árt a babának. Ellenben a bélflórának, a hüvelyflórának nagyon is. Megelőzésre antibiotikumot, megáll az ész... ha semmi bajod, akkor minek írta fel az orvos?
Nem akarok beleszólni, de nagyon antibiotikum-ellenes vagyok, ha nem muszáj, nem szedek. Egészségesen engem rá nem lehetne venni, hogy beszedjem, semmi pénzért.
22h km
Megáll az eszem, hogy miket írnak fel diplomás emberek megelőzés gyanánt!
Az antibiotikum a már meglévő bakteriális fertőzésre hat! A vírust ezzel nem tudod kivédeni!
Megelőzésképpen heti 1x Occinocicculum vagy mi (amit a reklámban is lehet látni) mehet kismamáknak is (most nincs nálam a doboza, fejből meg bonyolult a neve). Ez egy homeopátiás szer, de hatásos. A védőnőm és a nőgyógyászom is ezt javasolta. Plusz sok gyümölcs, Béres C-vitamin, és hagyma hagymával. A hagyma ugyanis (lila, fehér, vörös, fokhagyma) remek baktérium és vírusölő szer!
27 hetes eü-s kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!