Van koztetek olyan kismama is aki Szlovakiabol ir pl KN, NZ, DS jarasbol?
Szia!
DSen Szabó doktornál szültem, de császározás volt, mert farral feküdt a babám. ő volt szolgálatban, nem volt fogadott orvosom.
Szia!
8 perces fájásokkal mentem be, éjjel fél 11kor. Bementem a szülészetre, felvették az adataimat, átöltöztem, figyelték a baba szívhangját és az összehúzódásokat, aztán kb. 2 perce lehettem a gépen, amikor jött az orvos, megvizsgált, megnézte a babát ultrahangon, mondta, hogy farral fekszik (ezzel újat nem mondott, mert végig faros volt a babánk), úgyhogy császározni fog. Visszamentem CTGre, addig hívták az altatóorvost és a stábot, aztán újra megvizsgált a szülész orvos, bementem a műtőbe, ott az altatóorvos kikérdezett (de volt papírom belgyógyásztól, mert mint már mondtam, tudtuk, hogy nagy valószínűséggel császár lesz), kb. negyed 12kor kezdhettek neki, a babám 23:30 kor született, én hajnali fél 2kor ébredtem először. A szülész mellet volt még egy gyakorló orvosnő is (utólag olvastam a papíromon). A személyzet végig normálisan viselkedett, ugye még másfél napot ott voltam az intenzíven, de reggel az operáció után már ki kellett szállni az ágyból és elmenni megmosakodni, természetesen segítettek. A babánkat hajnali 5kor hozták oda először, aztán 7 óra után hozták szopiztatni. Estére már én mentem oda hozzá (tolókocsiban áttoltak az újszülött osztályra). Szóval nekem nem volt semmi gondom velük, de volt, aki panaszkodott rájuk, megjegyzem az illető nagyon önfejű, nagyszájú és szerintem biztosan nem azt csinálta, amit mondtak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!