A wc-n való erőlködéstől is nyílhat a méhszáj?
18 hetes vagyok,és néha nem tudom visszatartani az erőlködést...ilyenkor a méhszájam is tágulhat?Vagy semmi köze ehhez a dologhoz?
Ja,és melyik méhszáj?Több is van?Nem értem,bocsi!!!:)
Vegyük sorban: Az erőlködéstől nem nyílik a méhszáj, de kétség kívül nem tesz jót. Itt az ideje székletlazítót használni (Tamarin lekvár, Glicerines kúp vagy Laevolac szirup)vagy valami nagyon jó természetes praktikát alkalmazni, hogy legyen rendszeres és és nem kínszenvedős székleted. Itt nagyon jó praktikákat olvasgathatsz a válaszok között. Próbálj ki egy párat.
A méhszáj: Tényleg egy van, de orvosi szempontból 3 részre osztották: Külső, középső, belső. Normál esetben 3000, de szerintem, ha nincs gond a terhességeddel, akkor ezen még kár filózni.
(3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj)
Minden jót és boldog babavárást!(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!