Mitől lehet az, hogy mióta elhagytam a magnéziumot semmi panaszom nincs?
Míg szedtem, sokszor görcsöltem alul, meg keményedtem.
2 héttel nagyobb a babó, 38 hetes vagyok, és alig érzek valamit, ami a szülés közeledtét jelentené.
A magnéziumot a 36. héten kellett elhagynom.
Én is úgy voltam hogy 32. héttől voltak jóslóim, a 36. héten abbahagytam a mgot, de semmi bajom nem volt az utolsó hetekben, még jóslóim sem voltak.
Túlhordtam 8 napot:-)
Köszi a választ. Na ezt nem szeretném, hogy túlhordjam, mert a jövő héten már így is 4 kg körüli lesz a fiacskám.
Ráadásul a lepény is csak 1-es érettségű, így hát még bőven tud felszedni a babó magára némi súlyt. Én ezt nem értem, azt hittem, ha elhagyom a magnéziumot jönnek a fájások és mehetek szülni. Aztán most meg semmi jelentős jóslóm nincs.
36 hetesen hagytam abba a magnéziumot. Addig sokat kellett szednem mert nagyin keményedtem és sok jósló volt. Mikor abbahagytam, alig volt vm panaszom. De hogy hogy lehet? Máig nem tudom, de nem vagy egyedül!
Minden jót
10 hetes baba anyukája
Csatlakozom a klubbhoz. Ugyanez volt nekem is, a 36. hétig csak keményedtem, keményedtem, a raklap magnézium csak nagyjából segitett, inkább csak a pihenés. Amióta nem szedhetem egyszer volt jóslóm és azóta nem fáj semmim, semmi előjel sincs. Mikor lesz így szülés, nem tudom.. :-)
39 hetes km
Nekem is gyanús ez a Mg dolog. Én is azt figyeltem meg, ha beveszem, utána kezd keményedgetni. Nekem is már megfordult a fejemben, hogy az Mg váltja ki. Kíváncsi leszek, ha abbahagyom mi fog történni. Én is már régóta szedem, 12 hetes korom óta.
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!