Csuklana a picurkám?
Betöltött 16 hetes kismama vagyok és napok óta (van, hogy többször is) kb fél percig, közel azonos időközönként olyan érzés van a hasamban, mintha "dobogna" (máshogy nem tudom megfogalmazni, bocsánat :) )általában a köldököm alatt pár centivel...
Nem bélmozgás, mert 26 évig ilyet nem éreztem, :) de mivel az első babám, így nem tudom, hogy vajon a csuklását érezhetem, vagy ő mozgolódik, és azt érzem ilyen gyengéden?
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :)
Hát, fogalmam sincs mit csinálhat bent a kis drágám, de az tuti, hogy ő teszi, csak azt nem tudom eldönteni, hogy ilyen hamar csuklana, vagy csak nagyon ficánka :) (egyébként most voltam dokinál és azt mondta, hogy nagyobb, mint amennyi idős elvileg, szóval lehet azért érzem már ilyen hamar :)
Végülis mindegy is, hogy mit csinál, a lényeg, hogy jól van, hogy érzem, és ez egy csoda :) :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!