21 hetes terhes vagyok. Úgy éreztem reggel mintha csuklana a babám. Lehetséges? Mitől csuklik? Mit tehetek azért, hogy elmúljon neki?
Ha úgy érzed, hogy csuklik a babád, az nagyon jó az ő szempontjából!
Kezd egyre fejlettebbé válni a tüdeje, és már "beszippantja" a magzatvizet, ezzel gyakorolja a légzést. Neki még nem működik olyan pontosan és tökéletesen, mint nekünk, de jó úton halad. :) Tenni semmit sem kell, nem is nagyon tudsz, legfeljebb iszol vizet, bár nem tudom, ez neki mennyit segít. Nem szokott sokáig tartani náluk a csuklás.
Lehet, hogy hülyén írtam le, a szakkönyvek ezt szebben és pontosabban megfogalmazzák, de ez a lényege.
Sziasztok!
Áruljátok már el nekem is hogy milyen az ha a lakód csuklik??Lehet hogy már éreztem hogy csuklik csak nem tudom hogy az milyen "érzés".
Olyan érzés, mint a mozgolódás, csak nagyjából szabályos időközönként van, és nem marad abba. Nálunk mindig ilyenkor tudta apa is megtapogatni, mert egyébként félénk volt, és ha nem én tettem oda a kezem, hanem valaki más, akkor rögtön mozdulatlan lett. :o)
Nagyon jellegzetes, biztosan nem csuklott még a babád, de majd fog, ne aggódj!
Vannak csuklósabb, és kevésbé csuklós babák. Nálunk is így volt, első baba alig, második meg állandóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!