Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamik hogy vagytok...

27 hetes kismamik hogy vagytok? Van itt olyan aki a bajcsyban fog szülni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azert vigyazz a sok lepcsozessel ne hogy beinditsa a szulest .nekunk hanna lesz: ) ha megis kukija lesz akkor zoli: )utóbbi 3honapban kezdtem hizni elotte kihanytam mindent.
2014. febr. 21. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Na igen, párom ha háton fekszik horkol,,de ujjabban olyan hangerővel veszi a levegőt, hogy múltkor pisilés után nem tudtam visszaaludni, mérgesen mentem át a másik szobába, hogy úgy veszi a levegőt, hogy talán még Magyarországra is elhallatszik :D
2014. febr. 21. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a vege fele mar ugyse fogok birni lepcsozni... Parom nem csak akkor horkol ha a hatan fekszik... Konkretan barmerre fordul, barhogyan fekszik, csukott szajjal horkol. De oly durvan, h jo ideje fuldugoval alszok. Csak az se jo, mert mar faj tole a fulem. De amugy meg azt is tulhorkolja. Valamelyik ejjel mar sirva koltoztem hajnali 3kor a nappaliba. Most estenkent sokaig szellozetetem a halot, aztan parologtatok eukaliptuszos illoolajat. Valamivel jobb.. :-)
2014. febr. 21. 20:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Az én párom is rettenetesen horkol de szerencsere elalszom hamar
2014. febr. 21. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen,én is tiszta ideg voltam mikor hajnali 4 kor átkényszerültem a másik szobába :D Nem is tudtam vissza aludni. Nagyon mérges voltam..
2014. febr. 21. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon jól,elmúlt a hányinger is végre(16.héten kezdődött).

Babának nagyon sok minden megvan már,apróbb dolgok azért hiányoznak(nincs még pelus,orrszívó,pipere cuccok,olló és textil pelus sem)

Nekem a kórházi cuccokat és az utána szükséges dolgokat is meg kell még venni,egyedül melltartó betétem van még,semmi más.Az itthoni pizsamákat sem vihetem be,azok már nem olyanok.

Van még mire költeni,de már "csak" az apraja.

Heti 3-4 délután járok suliba esti tagozatra,érettségi utáni 3.szakmámat tanulom.Remélem vissza vesznek majd a munkahelyemre egy másik pozícióba.

Hasam még alig látszik,olyan vagyok,mint egy jóllakott napközis :-)

Munkaköröm miatt táppénzen vagyok,tudnék dolgozni,de nem engedték.Így több időm marad minden másra: pl kifestettem az egész házat belül;ha nem tél lett volna,kívül is kész lenne biztosan.Ezenkívül nagyon jó,hogy van időm a netet böngészni,mert így olcsóbban kijövünk mindennel.

2014. febr. 22. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 26 hetes vagyok, most kezdek kimászni a hányásból :-(((

Fogytam 5 kilót, semmi nem maradt meg bennem a 20. hétig.

A Bajcsyban fogok szülni, ügyeletesnél.

Neked ki a dokid?

2014. febr. 23. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!