Mostkinek hidjek, mit csináljak, vay hogy vam ez?
20 hèten magas vèrnyomàs miatt àtküldtek egy màsik korhàz abulanciàjàra, kaptam dopegytet egy hèt mulva kontrolon megàllapítottàk hogy lènyegesen több a magzatvíz, gyomor telítõdès minimàlis, a gyomra a 12 uh tele volt masik korhàz szerint, magàn uhn 15 hèten tele volt, elõzõ korhàz szereint 18 hèten tele...erre elrohantam magàn ultrahangra a 5 nappal kesõbb ahol azt mondtàk nem lènyegesen több csak kicsit ès a gyomra tele volt...erre ma voltak mind a kettõkorhàzan az elsõnel ahol a 12 es 18 hetit csinàltàk azt mondta ha a magànon minden rendben volt nincs mièrt aggódni, erre felè ò a legjobb, àtmentem a màsikhoz ahol mèrsèkelten több magzatvizet allapítottak meg es megint kevès gyomortalrtalmat....azt mondtàk be kell feküdnöm tuti beteg...akkor most kinek hidjek?
A hölyagja teljesen rendbenben mindig tele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!