A macska közelsége is baj, vagy csak az ürüléke környékét kell kerülni?
Ki akartuk zárni, de nem sikerült, mert annyira sírt, hogy kizártuk. Naponta többször porszívozom a lakást. A gyermekorvos azonnal elküldte a fiam vizelet és székletmintáját vizsgálatra-negatív lett.
Sosem feküdt a cica a fiamra, sosem bántotta. Hozzá kell tenni,hogy jámbor cica nagyon. Fiam imádja, nevet, kacag rá, beszélget vele, átöleli és már 6 hónaposan kúszott, majd mászott utána. A játékai után pedig nem. Mostár simogatja. Farkára vigyázni kell, mert azt húzogatja. Semmijen allergia nem jelentkezett eddig. Mostmár számtalanszor fekszik a fiam lábához, ha a nagyágyban elalszik, melléfekszik, de sosem rá. Kezdettől tanítottam a cicának, hogy nem szabad bántani és úgy tűnik eddig minden rendben van. Mostmár megy a fiam utána, megkeresi és hangosan kurjong, ha megtalálta a lakás másik végében.
nem tudom, hogy miért baj az, ha valaki elmondja, hogy ő hogy gondolja ezt a macska dolgot! és attól még nem kell azt gondolni, hogy állatkínzó, és hogy maj erre fogja a gyerekét is nevelni, vagy hogy majd a gyereke öregotthonba teszi majd???!!!! ó, drága Szűz Máriám, hogy milyen emberek vannak....
attól még, hogy valaki azt akarja, hogy ne legyen macska közelben a gyereke, meg mindenhol azt olvasta, hogy a macska nem jó ha terhes kismama közelében van, attól még nem kell lehurrogni.... szerintem!!!!
Azért kell lehurrogni mert ha nem kell neki cica terhesség alatt az a szíve joga de ne azt írja,hogy veszélyes!Egyáltalán nem veszélyes ha betartod a szabályokat!Akinek állata van felelőséggel tartozik az állata felé is!Tele van a menhely a megunt és kidobott kedvencekkel.Nem kell gerjeszteni a felesleges pánikot!
28 hetes ,cicatartó egészséges kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!