Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelez, ha az egyébként...

Bajt jelez, ha az egyébként igen mocorgós,25 hetes pocaklakóm 2 napja szinte alig mozdul meg?

Figyelt kérdés
Máskor mindig rendesen éreztem, most meg alig, naponta egyszer, akkor is bizonytalan vagyok benne. Mindig várok egy újabb mozdulatot, de nem tesz.
2008. júl. 21. 06:22
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Az időjárásváltozás is okozhatja, hogy kevesebbet mocorog a babád- főleg melegben.

DE... Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat, nem árt megnézni, mi a helyzet a picivel.

2008. júl. 21. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Velünk ugyanez van. Nagyon csöndben van a babám 2 napja, lehet, hogy tényleg csak a meleg, vagy az időjárás változás. Én ma megyek orvoshoz, azért megkérem, hogy hallgason szívhangot. Boldog babavárást!
2008. júl. 21. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok 2 napig reggel,este mózog aztán csend van.3-dik nap meg egésznap jönn megy a hasamba,nekem azt mondták ez természetes dolog ők is elfáradnak,és a frontok is jönnek mennek.Szóval nyugi!!Üdv:Zsuzsa 27 pocakos
2008. júl. 21. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem amikor meleg van akkor keveset mozog a babóm, viszont amikor esős, hüvösebb nap van (mint pl. ma) ilyenkor meg sem áll :) ők is érzik a frontot, ez biztos...
2008. júl. 21. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggodj en 20 hetes vagyok de mar tobb mint 3 hete erzem ot es a 18. hetben nagyon aktiv volt,viszont a 19. hetet vegig paraztam mert mar en sem tudtam h az a napi 1x bejelentkezes o volt e... nem csak halucinaltam(?)....aztan par napja ejjel 3 kor arra ebredtem h valaki focozik a pocakomban es nem is kicsit ,azota szinte meg sem all,1 pillanatra sem.

Szerintem is a nagy meleg oket is eltompitja nem csak minket.

Gratulalok !

2008. júl. 21. 11:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát. Úgy gondolom, ennyien nem tévedhettek, tehát igyekszem megnyugtatni magamat:). Most éppen bejelentkezett, nem olyan erőteljesen, de azért...Akkor vagyok csak nyugodt, amikor érzem, hogy mocorog. De, gondolom, nem csak én vagyok így ezzel?

Boldog babázást mindenkinek!

2008. júl. 21. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem paráztatni akarlak, de egy szívhang nézésre szerintem menj el a kórházba. Pár perc az egész, és legalább megnyugszol, hogy minden rendben van. Az én babámnál a nem mocorgás miatt néztek meg ultrahangon, ilyenkor egy csomó baj megelőzhető. Ha meg nincs semmi baj, nem stresszeled magad feleslegesen:)
2008. júl. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!