Csak annak fordul ki terhesség alatt a köldöke, akinek egyébként is kifele dudoros volt?
Figyelt kérdés
Vagy annak is, akinek sima? Ha sima volt, akkor mitől lesz dudoros?2011. okt. 8. 17:29
1/11 anonim válasza:
Biztos, mert nekem csücsöri a köldököm, és nem fordult vagy dudorodott ki, csak széthúzódott és nagyobb lett.
2/11 wartburg353s válasza:
Nekem kifordult, pedig nem dudoros. Nagyon feszes lett a bőr a hasamon a végére attól fordulhatott ki. Nagyon vékony voltam terhesség előtt és hatalmas hasam nőtt. Azóta a súlyom visszament, de a bőröm kicsit ráncos maradt a hasamon.
3/11 anonim válasza:
Nem, saját tapasztalat, de szülés után visszaállt normál állapotra.
4/11 anonim válasza:
nekem sima a köldököm vagyis hát olyan bemélyedő,és nekem nem dudorodott ki.pedig jó nagy hasam volt.
5/11 anonim válasza:
Nekem mély köldököm van, terhesség alatt teljesen kisimult, azelőtt sosem láttam milyen az "alja". :) Az enyém egyáltalán nem fordult ki. Viszont szülés óta meg olyan érzésem van, mintha kitágult volna. Nem tudom eldönteni, hogy régen is ilyen volt, vagy csak a terhesség alatt változott.
6/11 anonim válasza:
nekem befelé mélyedős volt, és kifordult a 30. hét kürül.
7/11 anonim válasza:
befele fordulós a köldököm a hasam is kicsi volt, viszont a köldököm jól előre türemkedett. -nagyon kellemetlen volt, a vége fele az is fájt, ha csak ráhúztam a trikót, az uccsó uh-ról nem is beszélve. Brrr, az borzasztó volt. De most már szépen visszaállt.
8/11 anonim válasza:
Nekem jó mély köldököm van, de majdnem félidőtől kifordult. Hatalmas pocakom volt. De az utolsó 3-4 hétben ,mikor lecsúszott a pocakom elsimult. Érdekes volt, mert azt hittem még jobban kidudorodik majd. Miután megszültem elég lassan rendeződött vissza. Olyan puha lett a bőr. Mondjuk még csak 7 hetes múlt a babám, rendeződik minden, de a bőröm baromi csúnya lett. Az utolsó 2 hétben nagyon szétszakadozott minden. 42 héten császároztak, mert az úrfi az Istenért nem akart kiköltözni....
9/11 anonim válasza:
Nekem is elég mélyen ülő köldököm volt,de a terhesség végére kidudorodott,szülés után újra visszahúzódott és most már olyan mint rég.
10/11 anonim válasza:
Befelé forduló köldököm teteje dudorodott ki, mint valami cetli, a többi egy vonalba került a hasammal, de nem lógott ki a teljes köldököm. A pocakom sem volt nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!