Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Lenne pâr kérdésem?...

Timitry kérdése:

Kismamák! Lenne pâr kérdésem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Én 24 hetes vagyok 2.

Babàm nektek hànyadik lesz? Van valaki olyan aki császàr utàn normàl szült? Melyik volt jobb?fiatok vagy lànyotok lesz? Szül valaki a bajcsyban 10.ker? Van fogadott doki? Korházrol vélemény mert nekem nem annyira pozitiv. Köszi a vàlaszolat jó babavàràst!

#terhesség #Bajcsy #Kismamàk
2014. febr. 17. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Hello! Én is 24 hetes vagyok, 2. baba, fiú lesz. Én is lehet, hogy a Bajcsyban fogok szülni, Varga-Horgosi Ágnest ajánlották többen is. (egyenlőre más kórházba járok, de bizonyos okok miatt, ha vállal a dokinő, lehet váltok)

A Bajcsy nem szálloda, de én nem hallottam róla olyan rosszakat. A szülésznők állítólag mind nagyon jók, inkább a csecsemősökre olvastam pici panaszt, de szerintem annyira nem lehet rossz.

Én nem voltam császáros, így erre nem tudok válaszolni.

2014. febr. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!