Kismamák van itt olyan, aki a babavárás első heteibe újított fel lakást?
Igen, jóanyám :)
Nagyon vigyázz, ő leesett a létráról és tesóm koraszülött lett. Mondjuk nem 35 hetesen kéne egyedül belevágnia. Nem tudom miért nem várta meg apát.
Szóval vigyázz :)
Szia!
Én egyedül csináltam nagy részét,a férjem alig van itthon.Belmagasság 3 méter,létra nem kellett,megoldottam a festést hosszú nyelű hengerrel.Akkor 4 hónapos terhes voltam.
Nem szakmám a festés,de csináltam már ilyet párszor.
A fürdőszobát ketten burkoltuk,de mivel abban dolgoztam 2 évig,én voltam a mester úgymond; a porosabb részeket,pl a lapok vágást a férjem csinálta,a többit én.Ez még az elején volt,ekkor már tudtuk,hogy terhes vagyok,el is kellett jönnöm táppénzre,mert a munkakörömet nem csinálhattam tovább(sofőrként dolgoztam)A táppénzes időt ki tudtam használni úgymond,teljesen készen lett a ház.
A konyhát most fejeztük be,ott a férjem csinálta a mosogató gép és mosogató bekötéseket,én a konyhát és az étkezőt burkoltam addig és amikor kellett,segített.
25 hetes vagyok,éppen kezd látszani a pocakom,de már minden kész,a babaszobába is csak a kiságy hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!