Lehet még így is terhesség?
Figyelt kérdés
Nagyon össze vagyok zavarodva. Gyakran fáj a fejem, hányingerem van, fáradékony vagyok, bal oldalt a petefészkem fáj, majd szurkál, az alhasam is görcsöl. Majd február 11-én meg kellett volna jönnie, de semmi csak görcsölt a hasam mintha meg jönne, csak jóval enyhébben. Csináltam tesztet, a párom nem látta a második csíkot, de anyám meg én igen. Aztán tegnap este meg megjött. Van esély még így a terhességre? igazából ezzel a bal oldali petefészek görccsel vissza kell majd mennem nődokihoz, mert voltam vele háziorvosnál és ő méhen kívüli terhességre gyanakodott, de hál Istennek az nincs, a nőgyógyász szerint lehet, hogy terhes vagyok. Mindenképp vissza megyek, de kérlek írjatok tapasztalatokat. Össze vagyok zavarodva :(2014. febr. 16. 20:01
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem látunk beléd. de azt érdekesnek tartom hogy azt látja hogy nem méhen kivüli de azt nem hogy terhesség e? o.O
Csinálj még egy tesztet.
2/3 A kérdező kommentje:
megvizsgált és abból zárta ki.
2014. febr. 16. 20:28
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy méhen kívüli terhesség. Menj dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!