Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális h a 13-14. héten...

Az normális h a 13-14. héten nem igazán érzem h terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az első trimesztert végighánytam 10 héttől kezdett elmulni most meg szinte elmúlt úgymond nem is érzem h terhess vagyok volt valaki így ??://

2014. febr. 16. 06:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, a második trimeszter a legjobb, most kell élvezni a terhességet. Aztán a harmadikra megint csak kellemetlenebb lesz mert már nagy a pocakod, nehéz a mozgás, megvisel minden kis időjárás változás ha meleg van akkor azt nagyon melegnek érzed, fáj a derekad gerinced, fáradékonyabb vagy, várod már a baba kibújását stb.
2014. febr. 16. 06:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma töltöm a 14. hetet, és én is pont így vagyok. Szinte meg is lepődöm, hogy tele vagyok energiával, legalább éjfélig ébren vagyok. Pedig a 11 hétig nagyon rosszul voltam, sőt már volt, hogy 7 órakor aludtam. Nekem ez az időszak tetszik így :-)
2014. febr. 16. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:

36 hetes vagyok és 2 hete érzem hogy terhes vagyok!

Azon szerencsések közé tartozom akik nem boltak se rosszul se hisztisek. Sőt kifejezetten boldogabb és kiegyensúlyozottab vagyok. Ha nem kezdett volna el nőni a pocak és mozogni a baba, még várandosnak se éreztem volna magam.

Én mindog azt mondtam várandós vagyok de 33-34. héttől már terhesnek érzem magam. (fáj mindenem nehéz mozogni fáradt vagyok sokat ég a gyomrom....stb)néha még a pocak ellenére is megfeletkeztem az állapotomrol. ugyhogy tök normális

Gratula, boldog babavárást!

2014. febr. 16. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet értek az utolsó válaszolóval. Én is most kezdtem el érezni, hogy terhes vagyok. Nekem sem volt se hányinger, se rosszullét a várandósságom alatt, ha a hasam nem nőtt volna, nem is tűnt volna föl, hogy baba van benne :-D

Most már viszont nagyon várom, hogy megszülessen. Elkezdtem vizesedni, a pihentető alvás csak egy álom, és a wc a legjobb barátom, oda járok a legtöbbet :-D de már nincs sok hátra.

Ne izgulj, élvezd, hogy ilyen jól vagy. Vissza fogod még sírni. :-) Gratulálok

35+4 hkm

2014. febr. 16. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :))
2014. febr. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!