Az normális h a 13-14. héten nem igazán érzem h terhes vagyok?
36 hetes vagyok és 2 hete érzem hogy terhes vagyok!
Azon szerencsések közé tartozom akik nem boltak se rosszul se hisztisek. Sőt kifejezetten boldogabb és kiegyensúlyozottab vagyok. Ha nem kezdett volna el nőni a pocak és mozogni a baba, még várandosnak se éreztem volna magam.
Én mindog azt mondtam várandós vagyok de 33-34. héttől már terhesnek érzem magam. (fáj mindenem nehéz mozogni fáradt vagyok sokat ég a gyomrom....stb)néha még a pocak ellenére is megfeletkeztem az állapotomrol. ugyhogy tök normális
Gratula, boldog babavárást!
Teljes mértékben egyet értek az utolsó válaszolóval. Én is most kezdtem el érezni, hogy terhes vagyok. Nekem sem volt se hányinger, se rosszullét a várandósságom alatt, ha a hasam nem nőtt volna, nem is tűnt volna föl, hogy baba van benne :-D
Most már viszont nagyon várom, hogy megszülessen. Elkezdtem vizesedni, a pihentető alvás csak egy álom, és a wc a legjobb barátom, oda járok a legtöbbet :-D de már nincs sok hátra.
Ne izgulj, élvezd, hogy ilyen jól vagy. Vissza fogod még sírni. :-) Gratulálok
35+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!