1/12 anonim válasza:
Kb.25 hetes. Nekem ez idő tájt volt ekkora a pocakom. :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem a 23. hét körül járhatsz :)
Első baba?
3/12 A kérdező kommentje:
:) van egy 3,5 éves fiam
2014. febr. 15. 22:46
4/12 anonim válasza:
Szerintem 14-16 hetes lehetsz.Egyik ismerösömnek 3 hôsan akkora a hasa mint a 5 hós lenne.Csak ebbõl gondolom. Nos?
5/12 A kérdező kommentje:
Az igazság az,hogy nem vagyok terhes :) Csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést +a képet.
Sajnos alapból ilyen a hasam,nincs kinyomva sem,ilyen,elhizva se vagyok..pedig lassan 4éve szültem....de nekem nagyon régóta ilyen,nem tudom mitől.Annyira elkeseritő,mert mindig mindenki azt hiszi hogy terhes vagyok.Kimozdulni már csak behúzott hassal járok emiatt,de ehhez már kb 10éve hozzá szoktam...
2014. febr. 16. 00:37
6/12 anonim válasza:
komoly vagy.kerdezo:-D :-D
Hogy nem lennel elhizva aztondod??? .jaaa egy.kicsit.nem :-D :-D
7/12 A kérdező kommentje:
persze,valószinű elvagyok hizva mikor 166 cm és 50 kg vagyok.. :) De persze ezt te iztos bjobban tudod!..... ;)
2014. febr. 16. 20:52
8/12 anonim válasza:
Elhízva valóban nem vagy!
Valaki nagyon irigykedik... :D :D
9/12 anonim válasza:
Nevetseges vagy.komolyan mondom:-D :-D ha 50 kg.lennel nem lenne ekkora beled :-D
10/12 A kérdező kommentje:
te vagy nevetséges...gondolom a kis agyaddal odáig nem jutsz el,hogy hány ilyen betegség van,amikor ekkora hasa van valakinek....de nem is magyarázkodok egy ilyennek.....kivánom neked legyen 50 kg-val ilyen hasad... ;) Majd akkor dumálj.....
2014. febr. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!