4d genesis kontra Kleopátra ház? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Jövő héten szeretnénk menni 4D-re, de még nem döntöttünk, hová. Tapasztalatokat szeretnék kérni mindkettőről.
Köszi
2009. dec. 9. 12:15
1/6 anonim válasza:
Nekem a Kleopátra nagyon bevált a kisfiammal 3-szor voltam és mindig nagyon megvoltam elégedve!Nem csak moziztunk hanem mindenről felvilágosított hogy mi micsoda jo e vagy nem és tényleg nagyon aranyosak!Csak ajánlani tudom Őket!És még annyi amikor a Görög Zita az első babájával volt terhes Ő is odajárt!Ott van a babája képe a felvételek között:):):)
2/6 anonim válasza:
Szia!
Mi a 4DGenesis-nél voltunk 4D ultrahangon a kislányommal és csak csupa jót tudok róluk mondani. Nemcsak babamozi, hanem orvosi szempontból is megnézik a babát. Ha esetleg nem mutatja magát a magzat, adnak csokit, kávét, teát vagy amit kérsz, hogy felébredjen a baba és lássátok őt. Ha meg esetleg nem mutatja magát másik időpontba visszahívnak ingyen. Mi most is hozzájuk fogunk menni a pocaklakóval! :-)
3/6 anonim válasza:
mi is a 4d genesisnél voltunk és meg voltam elégedve.mindent megtettek,hogy a kislegény előbújjon és megmutassa magát.nem rajtuk múlt,hogy nem sikerült,mert mindig elbújt a kicsi.több,mint 1 órán át próbálták felébreszteni.
4/6 anonim válasza:
Mi a kleopátrában voltunk, nagyon aranyosak voltak, a doki számolta az ujjakat, és mindent addig mutogatott, amíg mi is megláttuk. Mondjuk szerintem a 4d-s mindenhol jó, de nekünk ez vált be, a következővel is oda fogunk menni:)
5/6 anonim válasza:
Nekünk is bevált, tök jó a zene is a felvételek alatt, mindent elmondanak, várni sem kell, kellemes a környezet, csupa pozitivumot tudnék mondani. 3szor voltunk, első és második babával is már ott. A nemet tekintve is határozottak és genetikailag is nagy pontossággal figyelik a magzatot. A Kleopátra házban lévő 4d babamozira gondoltam:)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat. Páromnak megmutogatom este a neten a honlapjaikat, hogy neki melyik tetszik, de én a Kleopátra ház felé hajlok.
2009. dec. 9. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!