Van itt olyan aki a terhességi tesztre "képzelte" a
második csíkot?
Figyelt kérdés
Illetve aki az első perctől kezdve érezte hogy terhes? Tegnap teszteltem, negatív lett, ma is teszteltem egyet ami nagyon-nagyon halvány pozit mutat, de lehet hogy csak én látom annak. Tudom kétnaponta érdemes tesztet csinálni, és már van millió kérdés ebben a témakörben, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Ès könnyű mondani hogy várni kell, mikor annyira szeretnéd már a kisbabát...
2014. febr. 15. 08:17
1/5 anonim válasza:
Akkor is várni kell, ha csinálsz ezer tesztet, attól nem fog előbb jönni a baba.
Foglald el magad, és éld az életed, de drukkolok!
És igen, ha csak az itteni kérdéseket nézem, akkor is volt már pár ezer nő,aki csak odaképzelte a csíkot, ezzel csak az a baj, hogy csak magadnak okozol csalódást.
2014. febr. 15. 08:25
2/5 anonim válasza:
Mi a kérdésed? Nagyon szeretnél babát, az oké, de attól hogy állandóan tesztelsz nem lesz hamarabb!
2014. febr. 15. 08:32
3/5 anonim válasza:
Aki ebben a helyzetben van nagy százalékban már nagyon várja a babát. Ha terhes vagy akkor 3-4 nap múlva, sőt egy hét múlva is az leszel. Nincs értelme több ezer forintot értelmetlenül kiszórni tesztekre, amikor még nincs is itt az ideje, hogy kimutassa. Mi van ha terhes leszel? Hogy bírod majd ki a 40 hetet hogy láthasd, a kezedbe foghasd és meggyőződhess róla, hogy nincs semmi baja? A terhességet is végig fogod idegeskedni? Hidd el ez nem jó hozzáállás. Örülj és várj türelmesen, mert ha tényleg terhes vagy ezzel teszed a legjobbat a babádnak.
10 hetes kismama
2014. febr. 15. 10:23
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, értem és tisztában vagyok vele, mint ahogy a kérdést alatt is írtam. Egyszerűen csak van egy olyan érzésem kb 1 hete hogy terhes vagyok. Ès amikor teszteltem először is, meg voltam róla győződve hogy nem lehet negatív. De már olvastam itt is olyan anyukákról akik megérezték hogy terhesek. Második babára várunk, az első 3 éves. Na vele nem éreztem semmit, ott a pozitív tesztet nem akartam elhinni, mert semmilyen jelet nem adott magáról. Viszont már az uh előtt tudtam hogy fiú lesz, meg is sértődtem mikor a család lányra tippelt :)
2014. febr. 15. 17:46
5/5 anonim válasza:
Szia! Van oyan, hogy megérzed. Első két gyereknél nem éreztem semmit, most a 3.nál tudtam hogy csak pozitív lehet a teszt! Én is alig vártam hogy elteljen az az idő amikor kimutatja. Az első teszt negatív lett (mensi előtt 3 nappal), két nap múlva tesztelem újra és pozitív lett, nem is vártam mást :-) Drukkolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!