Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kíváncsi lennék Jurdi Imad...

Kíváncsi lennék Jurdi Imad mennyiért csinál egy 4d-s uh videot és hogy az egész fogadásért mennyit szokott kérni?

Figyelt kérdés
És bármi egyéb véleményt tudtok a doktorúr-ról meghalgatom!(19 hetes kismama vagyok) Köszönöm a válaszokat előre is.

#terhesség #Jurdi Imad
2014. febr. 14. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Ősszel voltunk,akkor 12 ezer ft.volt,de szerintem sokkal jobb,és modernebb gépe van csabán dr.Róna Istvánnak,és nála is 12 ezer ft.
2014. febr. 14. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat és ajánlásodat. De szeretnék mindenképp Gyulán maradni mert ott szeretnék Szülni is. Végül is ő is csinál 4d uh-t és eléggé jó orvos tapasztalatok szerint. Sok ismerősöm nála szült de már régebben és már nem tudják konkrétan mit mennyért és hogyan csinál! Még egyszer köszönöm, összegbe többre gondoltam és így még jobban örülök! :) Várok további véleményeket mert nagyon fontosak!
2014. febr. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!