39-40 hetes kismamik hogy vagytok? Hogy birjátok? Ti mit csináltok egész nap, hogy gyorsabban teljen az idő?
Egyre nehezebben bírom én is. Én 12-ére vagyok kiírva :)
Én többnyire keresek egy kényelmes helyzetet (na ez sok idő), aztán olvasok, filmezek, esetleg kicsit felnézek a netre. De őszíntén szólva nagyon unatkozom. A férjem sokat dolgozik, hogy majd ha itt lesz a baba, egy kicsit több szabadideje kegyen, így én egyedül vagyok itthon. Ha már semmi nem köt le, áthívóm anyukám/anyósom/barátnőim, akikhez épp kedvem van, de többnyire csak itthon ülök, és már nagyon várom, hogy megszülessen :)
szia! Én is febr. 10-re vagyok kiírva, zárt méhszáj, semmi jósló... :S a dokim szerint is szinte biztos, hogy indítás lesz belőle majd 17-e környékén. Még egész jól viselem, "csak" a hátam hasogat, de aludni tudok tőle. Én tegnap sütöttem fahéjas sütit, sétáltam egy nagyot, ittam sok narancs meg grépfrút levet hátha, de persze semmi :) ill. a doki javasolta a szexet, háát nem tudom.
Te próbálkozol valamivel, hogy beinduljon?
Ma voltam az orvosnál, a méhszájam még zárt de a baba már egészen lent van. Felajánlotta, hogy vagy holnap meginditja a szülést, vagy várunk és jövő pénteken inditja meg, ha addig nem történik semmi. De ő inkább a most hétvégét javasolta, mert elég nagynak tűnik a baba, szerinte 3,5-4kg között van már. Átbeszéltük a férjemmel és végül a holnap mellett döntöttünk. Igy legalább nem kell aggódnom, hogyha beindul a szülés, hogy vajon időben hazaér-e a párom a munkából értem...
El sem hiszem, hogy holnap végre a kezemben tarthatom a kisfiamat :)
Kitartás Nektek is!
Köszönjük szépen jól vagyunk! A szülés hosszú volt, de könnyű :) A kisfiam 4150 grammal és 57 cm-el született, most már 17 napos, egészséges és gyönyörű!
És ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!