Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért liheg folyamatosan a...

Miért liheg folyamatosan a kutyám? és egyre gyorsabban? A lakásba volt egész nap, mert ebbe a szélbe nem mertem levinni

Figyelt kérdés
Meg remeg is!Nem lázas!Mit csináljak vele?
2009. márc. 7. 22:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem vitted le?!

Akkor ne csodálkozz,hogy liheg,mert majd be szarik!!!

Erre nem gondoltál???

2009. márc. 7. 22:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elvinnéd a dokihoz, vagy házhoz hívnád? hmm? Esetleg, talán??
2009. márc. 7. 22:05
 3/17 anonim ***** válasza:
22:05! Ez eszembe sem jutott! Tényleg még a dolgát elvégezni sem vitted ki? (2. vagyok)
2009. márc. 7. 22:08
 4/17 anonim ***** válasza:

Melege van?! Milyen fajta, és mennyi idős?

Én a szélbe is levittem a kutyáimat. Elvégezték a dolgukat, és rohantak haza.

2009. márc. 7. 22:14
 5/17 A kérdező kommentje:

mivel a pelusra végezte a dolgát

azért nem vittem le

nemrég költöztünk igy itt még nincs állatorvosunk,hétfön tudom elvinni vagy max holnap magánrendelésre!

Szerintetek mit csináljak,normális választ várok?

Mert normális kérdést tettem fel!

2009. márc. 7. 22:15
 6/17 A kérdező kommentje:
yorki fél éves,a kozmetikussal csak formára vágatjuk a szőrét mert növesztjük!lehet melege van?
2009. márc. 7. 22:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehet melege, hogy lihegjen és remegjen.

Te látod, hogy érzi magát. Ha szarul van, akkor vedd elő a telefonkönyvet és hivd ki az orvost. Hidd el egyikünk se tud távgyógyítani.

2009. márc. 7. 22:18
 8/17 A kérdező kommentje:

köszönöm utolso válaszolo,tudom hogy nem tudtok távgyogyitani

ugyanugy játszik,futkozik a közérzete normális!

2009. márc. 7. 22:20
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hangzik jól, amit írtál, utalhat komolyabb betegségre is. De az is lehet, hogy nincs jelentősége. Tudni kéne még részleteket, pl. mióta csinálja, tényleg megállás nélkül csinálja -e, evett -e, volt -e széklete, aludt -e, nem kékül -e, stb. De még ezek alapján is felelőtlenség lenne bármit kijelenteni látatlanban. Szerintem vidd el orvoshoz, vannak éjjel-nappali rendelők. Például (ha pesti vagy) a 18. kerületben a Ráday Gedeon utcában, a 11. kerületben a Juhász doktor klinikája, az egyetem, a Lehel út.

Remélem nincs komoly baj! Minden jót nektek!

2009. márc. 7. 22:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok,veszprém megyei,pisilt,kakilt,evett is ivott is,ha megprobál elaludni akkor megint rájön a lihegés és az erkélyajtóba fekszik,ebben a percben ment ki enni...kb 1-2 órálya csinálja,áá az sok egy órálya sincs de félek,mos néztem az állatorvosokat,nincs ügyeletes a környéken
2009. márc. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!