Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért liheg folyamatosan a...

Miért liheg folyamatosan a kutyám? és egyre gyorsabban? A lakásba volt egész nap, mert ebbe a szélbe nem mertem levinni

Figyelt kérdés
Meg remeg is!Nem lázas!Mit csináljak vele?
2009. márc. 7. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, csak melege van. Az en kutyaim is ezt csinaljak. Elvittem dokihoz es mondta, hogy hirtelen bejott a meleg, futunk a lakasban ehhez ok nehezen alkalmazkodnak. Ha nedves az orra ( szinte csopog) es piros a nyelve, szep egeszseges piros akkor minden ok. Tudod a kutyak lihegessel hutik magukat. Adj neki friss vizet, es vidd le egy par percre. Irj ,hogy mi lett.
2009. márc. 7. 22:49
 12/17 anonim válasza:
Szerintem valamitől fél. Az én kutyám is csinál ilyet.Pl ma is mert hatalmas a szél és zajjal jár(csapkodja a kerti kaput stb).Mindentől fél ami hangos.Nyáron amikor dörög akkor is ezt csinálja,annyira liheg ,hogy majdnem megfullad és nagyon remeg.Én nem aggódom,mert amugy minden rendbe van vele,bohóckodik meg játszik egész nap.Szerintem nálatok is ilyesmi lehet a gond.
2009. márc. 7. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Veszprémi Állatkórház

0-24 h

Tel.: 88/326-847 Ha ez segít.

2009. márc. 7. 23:30
 14/17 A kérdező kommentje:
levittem kb 10 percre,kakilt egy akkorát :-)DE amugy is vagy 5ször kakilt ma a pelusra,amig lentvoltunk kinyitottam az erkélyajtót levettem a fütést,most joval hüvösebb van idbenn,ugrál,hozza a játékát hogy dobjam el,a balatonon lakunk itt nagyon nagy a szél,lehet ettöl fél és attol remegett!Köszi a segitséget,de azért áthivtam a barátnömt ö is megnézte,ö is azt mndta hogy melege van meg fél,köszönöm!Most már megnyugodtam és láthatoan a sissy is nyugodtabb,nem az erkélyajtoba fekszik hanem az ágyába:-)
2009. márc. 7. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
mert melege van azért liheg és a nyelvén keresztül adja le a hőt
2009. márc. 8. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is vadul liheg ha meleg van. Ő kint volt tartva mielőtt elhoztuk és nem volt hozzászokva a fűtött lakás melegéhez.
2009. márc. 8. 11:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bevan durrantva a lakásba akkor simán lehet melege is. nekünk elég meleg az emelet ezért ide csak este jár fel a kutyus, inkább lent van, ha felis jön csak azé hogy ugasson h vigyem ki. és ha letelik 5-10 perc liheg mint aki nem kap levegőt. ha leviszem lefekszik a nappaliba a parkettára és jól érzimagát. nem értem ha reszket szegény kutyád miért nem hívod ki az állatorvost, nem mentség, hogy akkor költöztetek oda. TK mindenhol van. xD sőt net is. A másik kutyám epilepsziás mikor elősször volt rohama egyből hívtam az orvost nem vártam míg elmúlik.....
2009. márc. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!