13 hetes vagyok fáj a fejem egész nap, milyen gyóyszert vehetek be?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 14:33
1/10 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor nem ittam eleget. Növeld a folyadékbeviteled, min. 3 liter kell egy napra! Ellenőrizd a vérnyomásod is gyakran. Gyógyszert ne vegyél be, derítsd ki a fájdalom okát!
2/10 anonim válasza:
Paracetamol tartalmúakat nyugodtan be lehet venni. Pl. Panadol, Benuron, Nurofen, Rubophen stb.
3/10 A kérdező kommentje:
Vérnyomásomat mértem, teljesen rendben van. Sajnos reggel óta érzem, vleg a front miatt van.
2014. febr. 9. 14:40
4/10 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta az orvos,hogy algopyrint nyugodtan be lehet venni alkalmankent.En nem is egyszer szedtem be a terhesseg alatt es nem volt belole semmi gond.De nyilvan azert napi szinten nem ajanlott.
5/10 anonim válasza:
Vegyél be nyugodtan algopirint. Én is azt kaptam ,ha fájt a fejem terhesen, szoptatás alatt is.
6/10 anonim válasza:
Fél algopirin nekem mehetet orvos és gyógyszerés engedélyével is.
Szóval azt lehet.
7/10 anonim válasza:
Nekem is sűrűn fáj mostanában a front miatt, ha már nagyon nem birom, egy Panadolt veszek be.
8/10 anonim válasza:
10-20 hét között nekem is rengeteget fájt a fejem, pedig nem vagyok fejfájós. Nekem a szülésznőm a Paramax Rapaidot mondta, mert abban még a leírásban is engedik, hogy kismama bevegye. De paracetamolt lehet be venni mást is, de én ezt mertem csak szedni. Sok folyadék, rendszeres apró kajálás és sok sok pihenés is segített.
9/10 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni a fejem ha jön a meleg front sok folyadék és iszok egy 3in1-ben nescafe kavarós kávét az mindig hat, inkább mint gyógyszert vegyek be, a dokim se ajánlotta!
10/10 anonim válasza:
Csak azt amit az orvosod ajánl/felír a terhességed alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!