Van köze a genetikának a baba méreteihez? Vagy tényleg baj van és ezért kicsi?
Figyelt kérdés
Riogatott már két orvos is hogy mivel kicsit kisebb a combcsontja és a mérete a megfelelő héthez képest retardált lehet.
De hát én sem voltam nagy sőt 2.7kg születtem úgy hogy egy héttel tovább voltam bent. Unokatesóm 2.9 volt, öcsém a legnagyobb a családban kereken 3kg-mal. Még anyukám is 2.9 és apukám is 3.1kg volt Tehát felőlünk mindenki kicsi, de még a férjem is 3.2vel született.
Combcsont ügyben...hát magasok sem vagyunk én 165 cm ami 2cm kisebb apukámnál. a férjem 173cm..tehát nem vagyunk nyakig lábak. Lehet ez az ok , vagy csak bízni akarok benne?
2014. febr. 14. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!