29 hetesen mekkora az ideális haskörfogat? Én 155 cm magas vagyok éa 59 kg. A haskörfogatom 95 cm. Nem tul kicsi?
Figyelt kérdés
2008. júl. 20. 14:30
1/4 anonim válasza:
Szia! Hát szerintem a 155cm-hez szép nagy a pocid legalább is ha a vizuális fantáziámra támaszkodom. De egyébként nem jelent semmit hogy kinek mekkora a hasa mert vannak például faros kismamák is kik popóra híznak. Én például pocakra nővők de szemből senki nem mondaná meg hogy 30 hetes terhes vagyok de oldalról óriási...
2/4 anonim válasza:
Olyan, hogy "ideális haskörfogat", nincs. De az adataidat elnézve normális méretű a hasad, mert az enyémmel semmi probléma és én is 59 kg vagyok, bár 160 cm magas, és 32 hetes. Üdv
3/4 anonim válasza:
Nekem kicsit soknak tűnik, én 173 cm vagyok, 68 kg, és 93 cm a haskörfogatom 31 hetesen.
De attól lehet hogy arányosak a méreteid.
4/4 anonim válasza:
Én is 173 cm vagyok mint az előttem szóló, 28 hetes és 89 cm a pocim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!