Szerintetek melyiknek higyjek? Fiú, lány?
12 hetesen fiúnak mondták..(ld kép)
tegnap Pécs legjobb genetikusa lánynak,ld képek.
(kattintásra nagy a kép)
Nekünk 12 hetesen fiúnak mondták, aztán 19 hetesen - talán - lánynak. 21 hetesen voltunk babamozin, és ott már szinte biztosra mondta, hogy kislány.
Amit 12 hetesen mondanak, nem mérvadó. Nekem is mondta akkor a szonográfus, hogy ne vegyem biztosra, mert ez ilyenkor még csak tipp.
A képek alapján nem tudom megállapítani, de nagyobb a valószínűsége a lánynak szerintem, ha legutóbb azt mondták, hiszen ilyenkor azért már csak jobban látszik.
Én inkább kislányt mondanék!!!
14 hetesen voltam 4D-n és egyértelműen megmutatta a kukacát.Na hát, az nem ilyen volt.:)))
Azért szeretné tudni,mert nem mindenki csak semleges ruhába szeretné öltöztetni a babát...Én is tudni szerettem volna, nincs ebben semmi rossz. Szerintem a második verziót fogadd el kedves kérdező! 18 hetesen mondták meg nekem, hogy leányzó. Azóta is azt mondják. :)
24 hetes kismama :)
Mintha ott lenne az a három csík. Szerintem kislány.
Melyiknek örülnél jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!