Fiú vagy lány németjuhász vegyek? Melyiknek jobb a tulajdonságai? Név ötletek?
Attól függ mennyire vagy jó kutyakiképző:D
A szukákkal könnyebben lehet bírni, nem olyan dominánsak mint a kanok. Ha azt szeretnéd,hogy a területet keményebben őrizze akkor kant.
Nevek kannak: Borisz, Zeusz, Cody, Rambo:D Igor.
Nevek szukának: Héra, Zoé, Léda, Liza, Molly
remélem segítettem:)
Örülök,hogy segítettem:)
Hát figyelj..nekem eddig a szuka kutyámmal semmi gond nem volt amikor tüzelt.. Olyankor nem viszem sétálni,mert akkor rájön a sok kan..meg olyankor kicsit dominánsabb..
Valahogy én ezt vettem észre.. Ha meg valami gond lenne vele a tüzelések miatt..akkor ivartalanítod. Így nem kívánt alom sem lesz:)
De nem hiszem,hogy különösebb baj lenne vele..
Nézd meg,hogy honnan veszel kiskutyát,mert 10 ezer forintos kutyák szaporítótól vannak..és általában betegek is:S
Vigyázni kell a diszpláziával ennél a fajtánál:)
Nekem 8 hónapos kan németjuhászom van, komolyan mondom néha a hajamat tépem. Az hagyján, hogyha idegen odaáll a kapu elé, akkor nem ugat, de még csak fel sem kel, hogy odamenjen esetleg. A szórólapost is csak megnézi közelről.
Viszont kutyákat elég mérgesen támadja kerítésen belül, viszont kutyasuliba egyáltalán nem szemétkedik, sőt. Hihetetlenül béketűrő más kutyákkal, játszik velük, stb.
Volt egy németjuhász-stafford keverék szukám, na ő kemény kutyu volt, még a járdán sem mertek elmenni, nem hogy becsöngetni (amúgy is kint csüngött a kerítésen). Pedig ő utcáról lett behozva és iszonyat félős kutya volt.
Szóval ez vérmérséklettől is függ. Remélem az én kanom is megemberesedik és őrizni fogja a házat rendesen, mire eléri a másfél éves kort.
köszönöm a válaszokat!!! Ismerőstől lesz a kutyus ezért biztosan tudom milyen vérvonalból van.
És igazából házikedvenc lenne, meg ha nincs otthon senki azért védje a házat, de ne legyen vadállat. már csak valami jó név kellene neki.
Milyen névre gondoltál?:)
milyen stílusban?:)
Keményebb névre..vagy aranyos kutyuli-mutyulis névre?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!