Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor körzetis nőgyógyász...

Most akkor körzetis nőgyógyász vagy védőnő előbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlthéten voltam magán nőgyógyásznál másodjára megállapította,h 8 hetes terhes vagyok adott egy papírt,és azt mondta,h mehetek terhes gondozásra.Első terhességem és próbáltam érdeklődni ismerősöktől,hogy hova kell mennem először.de mindenki mást mond.az lenne a kérdésem,hogy elsőnek keressem fel a körzetis nőgyógyászt aki majd elküld vérvételre vagy előbb a védőnőt kell megkeresnem?

köszönöm!

2014. febr. 10. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nőgyógyásznál már voltál, most a védőnőt keresd fel. Ő is el tud küldeni vérvételre, max megmondja hogy irass beutalót a dokival, de azt háziorvos is tud adni.
2014. febr. 10. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. febr. 10. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre felénk is úgy működik, hogy előbb a nőgyógyászhoz kell menni, aki megállapítja a terhességet és ad egy papírt, amivel terhesgondozásra kell jelentkezni a védőnőnél.

Nálunk van olyan, amire a védőnő kér időpontot és ad papírt, amivel menni kell, de van olyan, amire pedig a háziorvosnál kell kérni beutalót.

2014. febr. 10. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. febr. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!