Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szédülés mitől? Ellene mit...

Szédülés mitől? Ellene mit tehetek? 20h kismama

Figyelt kérdés
Semmi különös nem történt, bő félórája ültem a széken, elkezdtem szédülni. Lefeküdtem feltett lábbal, ittam, később ettem pár falatot attól meg hányingerem lett. Mit csináljak, hogy elmúljon? Cukrot is ettem, hátha a vércukrom esett le, de semmi nem használ.
2014. febr. 9. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok én is szédülök, van hogy napközben többször általàban magàtol elmúlik ha iszom...egyszer volt durva éjszaka az agyból sem birtam kikelni a férjem hozott inni és jobb lett...kitartas nekünk!
2014. febr. 9. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem mikor 12-18hetes voltam a vérnyomásom volt iszonyat alacsony olyanokat mértünk hogy 68/48, 54/45.... a dokinak is elkerekedett a szeme, én meg elájultam párszor :(

Azóta nekem innom kell napi 1 kvt (ami nálam 3in1 mert nem szoktam rendes kávét inni)

Amúgy meg lehet, hogy a cukrod alacsony.

Mindenképpen mond el az orvosodnak ezeket.

Illetve néha mérd meg a vérnyomásod ha van vérnyomásmérőtök otthon, hátha alacsony.(vagy éppen magas)

2014. febr. 10. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Igyál sokat de ne pukkadásig. Lehetséges, hogy vérnyomás is kreálja ezeket a tüneteket.

Nekem is ez a problémám és a dokimtól vas vitamint kaptam azóta nincs gondom! Szerintem érdemes megemlíteni a dolgot az orvosodnak.

Minden jót kívánok!

20h kismama

2014. febr. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!