Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor, ha szivárog a...

Mi van akkor, ha szivárog a magzatvíz? Hogy néz ki? Mi okozza? Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 07:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Végül kiderült, h csak nyirkos az a zsepi, úgyhogy lenyugszom!! De azt elmesélnéd kérlek, ha még visszanézel ide, hogy bevittek császárra mert szivárgás gyanús voltál?? Vagy alapból akkor lett volna a császárod (programozott)?
2014. febr. 9. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Az első fiamnál sürgősségi császár lett, így a másodiknál azt a megoldást választottuk a dokival, ha minden rendben megy, akkor hagy hüvelyi úton szülni. Magától indult a szülés, fájásokkal, de a baba nem ment le a kismedencébe (a nyakán volt a zsinór), nem is folyt el a magzatvíz, és félő volt, ha burkot repeszt, kisodródik a köldökzsinór a szülőcsatornába. Közben vizsgálta az előző hegemet is, fájdalmas volt, így inkább nem kockáztattunk, császár lett újra.
2014. febr. 9. 17:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Uhh, hát sajnálom, de legalább túl vgy rajta és mindenki makkegészséges :) Sok boldogságot a gyerekekhez!!!
2014. febr. 10. 04:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Ne aggodj ezen. Nekem rengeteg folyasom volt, es ahogy leirtam tesztelte. A folyas nem folyamatosan jön, az max 1-3x egy nap, de nekem elaztatta a bugyimat is. De aztan orakig semmi. A szivargas viszont lassan aztat el, de folyamatosan jön, nincsen orakhosszat szünet közte.

Egy nönek aki velem jart szülesfelkeszitesre volt szivargasa, ö auzt mondta olyan volt, mintha nem tudta volna a pisijet tartani és mindig nedves bugyit erzett. mar azt hitte inkontinencia, és kb fel nap utan bement a korhazba. Ez egy 36 hetes terehesseg felett mar nem gond.

Elfolyik a magaztviz es nincsenek fajasok, vagy nem erösek sem kell rögtön mentöt hivni, eleg össze keszülödni megvarni mig a ferj haza er(fajasoktol függöen) aztan belehet menni.

2014. febr. 11. 12:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, köszi a szuper választ!! Hát hála Istennek, csak folyásom van de olyan bő fúúúúú, nagyon. Nem is lenne jó ha már szivárognék, méh csak 35 hetes vagyok :/ még 2 hetet ki kell bírnom valahogy, de ezek a frontok nagyon kikezdenek
2014. febr. 11. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!