Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32+2hkm vagyok. Eddig egy x...

32+2hkm vagyok. Eddig egy x hònapja 24ből 20òrát éreztem picikém mozgását, de 2-3 napja kevésbé. Vajon miért mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Csak egy-egy nyomást rùgást érzek vagy nagyon ki nyomja magát ani kicsit kellemetlen is :-) Baj is lehet vagy csak kevesebb a helye naprôl- napra? :-( Kicsit el vagyok keseredve. Menjek orvoshoz Héttőn talán egy szívhang biztosabbat mond?? :-( Köszönöm

#nem érzem babám
2014. febr. 8. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs olyan pozíció, amikor többet mozog, esetleg úgy próbáld ki. Nekem pl, ha elfekszem általában rákezd. Ha ide-oda nyomja magát az jó jel, nincs gond :) Ha 24órát nem érzed, akkor van probléma, de lehet már 12óra semmittevés után is, viszont néha neki is kell pihenni, ne aggódj szerintem, de, ha hétfőig nem virgonckodik annyit, ami megnyugtat, akkor nézess egy szívhangot :)
2014. febr. 8. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy mindennap mozogjon, mert akkor tuti jól van. Nem vérzel, nincsenek görcseid nagyon erős fájások biztosan nincs gond, csak kevesebb a helye. Én biztos elmennék dokihoz, mert halálra idegeskedtem magam egész terhesség alatt és persze az idegességtől aztán még rosszabbul voltam (hányinger, szédülés,görcsök stb.) és mikor a doki megnézett az ügyeleten persze minden panaszom elmúlt. :D Nekem voltak pózok amiben jobban fickándozott, zuhanyzás után mindig bezsongott, háton fekve szintén, apa elektromos furrógépjére és a varrógépre szintén, jaa meg a kézimixxerre. Ha mozog biztosan nincsen gond!!!!
2014. febr. 8. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Most pont 2 napja melegfront van, az is lehet, hogy azért ilyen aluszékony

az én kislányom a pocakban a hidegfrontra aludt mindig, eleinte engem is a frász kerülgetett, de aztán megfigyeltem az összefüggést, és akkor már nem aggódtam :)

ha naponta többször is érzed, akkor nincs baj szerintem, de ha az megnyugtat, akkor menj el hétfőn az orvoshoz

2014. febr. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!