Lehetséges, hogy 21 hetesen látszik a pocakon ha rúgdal a baba?
Figyelt kérdés
1-2 napja kezdtem el érezni a babámat, olyan mintha nyomkodná belülről a hasamat, elég ritkán érzem, főleg este, de előfordul hogy kis remegés látszik kivülről is. Más is tapasztalt ilyent?2008. júl. 19. 21:26
1/4 anonim válasza:
Igen, sőt, szinte biztosan az. Én is 21 hetes vagyok és én egy hete érzem. Nagyon gyorsan fejlődik az érzés, mert az első két napban csak este volt, nagyon gyengén (nekem is nyomkodásra, vagy inkább idegrángásra emlékeztető), most viszont már kétszer-háromszor is érzem egy nap, ha bizonyos pózban ülök, vagy fekszem. És igen, én is látom, hogy megemelkedik hirtelen a pocakom olyankor, sőt, kézzel is erősen érzem.
2/4 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm a gyors választ. Fantasztikus érzés, csak olyan hihetetlen. Szép babavárást!
2008. júl. 19. 21:32
3/4 anonim válasza:
Persze, lehetséges. nekem 17 hetesen jelentkezett először egy kis púp formájában. Azóta már nagy show-műsorokat rendez, mivel már 28 hetes!
4/4 anonim válasza:
Szió!
Mi 22 hetesek vagyunk, már három hete "morzézunk" apával. Hol erősebben, hol gyengébben érezni, de nagyon szupi és tényleg hihetetlen. Próbáld ki a párod érzi e! A férjem azt mondja, ha a fülét teszi a hasamra, azzal jobban érzi!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!