Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztek valamit 6 hetesen?

Timy333 kérdése:

Éreztek valamit 6 hetesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én ma vagyok 6 hetes. Ti éreztek már valamit? Van tünetetek? Orvoshoz mikor mentek?
2014. febr. 6. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! én rosszul voltam de akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok és szerintem jövő héten mehetsz dokihoz!

gratulálok!

2014. febr. 6. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvosnál már voltam, hétfőn kell visszamennem megnézni a szívhangot. Hányingerem van, hánytam, fel vagyok puffadva.
2014. febr. 6. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hánytam és aludtam. Egész nap. :) 5+5 hetesen voltunk orvosnál, akkor már volt szívhang. :)
2014. febr. 6. 13:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Az elsö vizsgálatra tele hólyaggal kell menni vagy nem?
2014. febr. 8. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A férjem azt mondta, hogy nem (ő orvos), aztán én csak telt hólyaggal mentem, mert totál be voltam sózva, és úgy voltam vele, hogy legfeljebb kiküldenek pisilni, ha nem látnak tőle valamit, de telt hólyagot nehezebben varázsolok, mint üreset. :) Férjnek lett igaza, kiküldtek pisilni, azt mondták, hogy az elején telt hólyaggal semmit nem látnak.
2014. febr. 8. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!