Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már 16-17 hetesen érezték...

Akik már 16-17 hetesen érezték a baba mozgását azok mit éreztek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt már ekkor a baba mozgása mihez hasonlítanátok és milyen sűrűn éreztétek? Naponta?
2013. nov. 13. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiam 16 hetesen már elkezdett rugdalózni. Bizonyos pózban ahogy a gép előtt ültem egyszer csak azt vettem észre hogy hullámzik a hasam. erős rúgásai voltak, de aztán volt hogy napokig nem éreztem bármit csináltam báarhogy ültem .még védőnőhöz is rohangáltam szívhangot hallgatni mert úgy megijedtem hogy miért nem érzem ha előtte ennyire éreztem. Egyébként nagy baba volt koraszülöttként 3 kilóval született, a doki szerint korábban fogant, nyilván volt már 18-19 hetes mikor én először éreztem mozogni. utána néhány hétre már minden nap éreztem. Ahogy nő egyre jobban
2013. nov. 13. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Naponta párszor, olyan volt mintha bugyborékolna a hasam :)
2013. nov. 13. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Cirógatást belülről.
2013. nov. 13. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia.17hetes vagyok de sajnos nem érzek még semmit.Esetleg annyi hogy alul a hasamba mintha levegő menne ide oda.Nemtudom máshogy megfogalmazni :)
2013. nov. 13. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
16 hetesen, ugyan azt az érzést éreztem, mint amikor a szemem rángatózik, csak az alhasamban, ezek később erősödtek.
2013. nov. 13. 12:37
 6/9 -kauf- válasza:
Szia.Én 17 hetesen érztem elsőnek, olyan volt mintha egy buborék ki pukadt volna a hasamban.Most 18 hetesen egyre gyakrabban és erősseben érzem.
2013. nov. 13. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Hullámzás, apró mocorgás.

Háton fekve nyugalmi állapotban éreztem először három gyerekemből kettőnél. A harmadikat álló helyzetben.

2013. nov. 15. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 16 hetesen éreztem először, rendes rúgást éreztem ,igaz,hogy nagyon gyengén,de onnantól mindennap éreztem,és ahogy telt az idő egyre gyakrabban és erősebben.
2013. nov. 15. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 17 hetesen éreztem először.

Nekem olyan érzés volt, mintha egy kicsi vízzel teli buborék ütődött volna a hasamnak belülről. Hasonlít a bélmozgáshoz, ezért először nem is voltam benne biztos, hogy őt érzem, de utána ez az érzés erősödött, és később ezekből lettek az erőteljes rúgások :))

2013. nov. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!