Bizonyos ételekre nagyon elkezd rugdalózni a pocaklakóm,
szereti vagy utálja?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 11:04
1/8 anonim válasza:
azért rugdalódzik, mert már figyeli hangokat. Képzeld el, hogy egész nap a szívverésed hallgatja meg a különféle belső mozgásokat, hát milyen üdítő élmény neki, amikor a gyomrot is meghallja bugyogni ?:)
2009. dec. 7. 11:11
2/8 anonim válasza:
Szia! Az én kicsim akkor rugdalózott nagyon, ha valami "ízlett" neki. :-) A fagyitól meg a görögdinnyétől majd' megőrült! (nyáron voltam a 3. trimeszterben). Boldog babavárást! Egy 3 hónapos kislány édesanyja
2009. dec. 7. 11:59
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem a narancsra és a fehér csokoládéra bulizik.Lehet hogy hülye kérdés de honnan tudtátok hogy tényleg azért vadult be mert annyira szereti és nem azért mert annyira utálja?
2009. dec. 7. 12:06
4/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egyszerűen eldönthető abból, hogy neked jólesnek-e ezek az ételek, vagy rosszul leszel tőlük. Ha ő neki nem esne jól, az kihatással lenne a te közérzetedre is. Ha te szereted és élvezettel eszed és ő sokat rúg, akkor én arra szavazok, hogy kikopog,hogy "anyuci, ebből küldhetsz még" :)))) Boldog babavárást!
2009. dec. 7. 12:42
5/8 anonim válasza:
Ezen mar en is sokat gondolkodtam....
De szerintem is rosszul lennel, ha a baba nem szeretne.
Imadtam az uborkat, de mar 7 honapja nem ettem, mert rosszul leszek tole.
Viszont olyan eteleket eszek, hogy en magam is elborzadok tole....de jol esik (sajt+gyumolcs+mandula EGYUTT).De ha a lanyom ezt szereti :)
2009. dec. 7. 12:57
6/8 anonim válasza:
szia! szerintem szereti azokat az ételeket :)
a fiammal állandóan paradicsomos kajákat kívántam, akkor ő rugdalt is rendesen. most 1 éves és kedvence a bolognai :) hasonlóan voltam a kínai kajával, a fiamnak most még óvatosan adom ha azt eszek, de ha rajta múlna, édes-savanyú csirkét lakmározna jó fűszeresen :)
2009. dec. 7. 13:53
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Az én babucim (kisfiú) akkor rugdos jó nagyokat ha citrusféléket eszem.Főleg ha grapefruitot. Meg persze ha úgy nézek(néznék) filmet, hogy a basszus dübörög. A 2012 óta nem is mentem moziba, a film alatt bunyózott rendesen.
21 km
2009. dec. 7. 16:22
8/8 anonim válasza:
A mi kiscsajunknál csak az édes a nyerő. Amikor azt eszem olyan rumlit csap odabent, hogy örörm "érezni". 34 hetes kismami
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!