Miért csinálja ezt egész este a pocaklakóm?
Kb. 6 óra óta érzem hogy mocorog,de nem akárhogy..Kifeszíti magát 4-5 másodpercig,rángatózik,megállás nélkül.Nem feszül a hasam, nem is görcsöl.Csak pörög a babóm,mint a "mérgezett egér"
Lehet valami baj?
18+4 hetes kismami
Nem hiszem, hogy baj van.Nekem a lányom, amikor pihentem, nagyon be tudott indulni..Azt hittem, hogy kiszakad a hasamból!!A bordáimat úgy szétrúgta, hogy szülés után is éreztem 2-3 hétig!Éjszaka alig bírtam aludni tőle.
Szülés után is igen aktív maradt, főleg a rugdosása!!
6hós babci anycija
18 hetesen ennyire aktív?Nekem ez a furcsa..
Lányom 20 hétig alig érezhetően mocorgott és utána is csak ritkán,nagyon lusta volt,bezzeg most... :)
Az én kislányom is ezt csinálja ma...egész nap alig mocorgott..de most este nem semmi amit működik...lehet az időtől...vagy örül vminek
30hkm
Az enyém is ezt csinálja fél órája. Ettem fagyit, akkor kezdte. Biztos édes szájú lesz és tetszett neki a dolog :D Néha falra tudnék mászni olyan érzés ahogy mozog, nem a fájdalomtól, hanem kis bizsergés, mintha egy légy repkedne a hasamban.... :D
23hkm
olvastam a kommentektt és mit jelent ez a 23 km/óra? o.O
Te férfi vagy???a 28hkm, az annyit jelent, hogy 28 hetes kismama!!!
De köszi...ma már volt miért nevetnem, ebbe a dög melegbe!!! :D
...km/óra....kész vagyok!!! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!