Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy nő megérzi, ha teherbe esett?

Egy nő megérzi, ha teherbe esett?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy nő terhes azt megérzi, vagy érez valamit? persze azt tudom, hogy minden szervezet más, máshogy reagál mindenre, de ha sikerül az áldás, akkor azt érzi? Illetve azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legérzékenyebb teszt, ami akár a mensi előtt is kimutatja a terhességet?

2014. febr. 5. 21:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ma kivancsisagbol csinaltam egy tesztet mert nem birtam varni. 25os erzekenysegut, ra volt irva h menstruacio 1. Napjan kimutatja, negativ lett, de meg csak a napokban kell megjonnie. Nem jutottam elorrebb. A tunetek ugyanugy megvannak, es erzek isvalamit. Nem ertem az egeszet
2014. febr. 6. 13:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok a babával?
2014. febr. 7. 12:33
 23/25 A kérdező kommentje:
9 hónapja :S kezdek aggódni.
2014. febr. 7. 12:45
 24/25 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Nekünk pont a 9. hónapban jött össze, azt mondta a doktorom, hogy ez teljesen normális, pedig mi is aggódtunk előtte. Szerintem mindenképp várd meg, hogy késsen a mensid, és akkor is csak 10-es érzékenységű teszttel próbálkozz, hogy ne érjen csalódás. Hallottam már sok olyat, hogy mensi előtt is kimutatta valakinek, de szerintem ez a ritkább. A kérdés első felére válaszolva pedig csak a magam példáját tudom mondani, de én az ég világon nem éreztem semmi tünetet. Csak nem jött meg időben. Szurkolok, hogy sikerüljön. :)
2014. febr. 7. 12:51
 25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :) jó egészséget kívánok nektek :)
2014. febr. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!