Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy nő megérzi, ha teherbe esett?

Egy nő megérzi, ha teherbe esett?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy nő terhes azt megérzi, vagy érez valamit? persze azt tudom, hogy minden szervezet más, máshogy reagál mindenre, de ha sikerül az áldás, akkor azt érzi? Illetve azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legérzékenyebb teszt, ami akár a mensi előtt is kimutatja a terhességet?

2014. febr. 5. 21:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
úgy látszik ez a belső nyugalom, indokolatlan boldogság sok mindenkinél megesik, ilyet több helyen is olvastam. ez az izgatottság is ilyen lehet. hol tartasz a ciklusban? 12hkm :)
2014. febr. 5. 23:20
 12/25 A kérdező kommentje:
A napokban kell megjönnie. Az igazság az, hogy sosem számoltam és mindig csak kb-re tudom mikor kell megjönnie. :S
2014. febr. 5. 23:25
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
pedig ha babát akarsz nem baj ha a menzeszt, az esetleges fogantatást, illetve a ciklus hosszt feljegyzed...különben beleütközöl néhány kényelmetlen kérdésbe :) nekem az volt a szerencsém hogy abban a hónapban 3x voltunk együtt..egyszer nagyon az elején menzesz után, azt középidőben és a végén :) tehát nálam 99% hogy a középidősből jött össze, az olyan különleges volt, párom piszkált is vele, hogy persze azért mondom hogy az volt a tuti mert jó volt :) pedig nem :)
2014. febr. 5. 23:31
 14/25 A kérdező kommentje:
ezentúl figyelni fogok rá. köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 5. 23:35
 15/25 anonim ***** válasza:

én is megéreztem. mind a kétszer. már 1.5éve probalkoztunk elhitheted h minden honapban azthittem na most. De mikor pozitiv lett e teszt előtte rajtam is ez a nyigalom volt. Oluan minden a legnagyobb rendben lesz érzés. Sajnos elvetéltem. De a másodikat csak azért teszteltem mert fura érzésem volt. nyugodság pedig nemrév volt a vetélés. El se hittem h valoban pozitiv a teszt.

35hkm

2014. febr. 5. 23:39
 16/25 A kérdező kommentje:
neked is szívből gratulálok :)
2014. febr. 5. 23:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Én megéreztem mind kétszer,pedig az egyiknél bőven 4 hetes voltam mikor volt egy nagyon halvány pozitív tesztem,még vagy 8at csináltam biztos pozitív-e és utána az összes tünet jelentkezett, a következő alkalommal már 12 napja késett volt egy két tünet is mikor pozitív lett a teszt,igaz el is elvetéltem pár napra rá a második alkalommal.
2014. febr. 6. 09:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia!

A Fiammal megalmodtam hogy fogom egy voroshaju kisfiu kezet, ra 2 hetre lett pozitiv a tesztem (keses utan 1 het)

A masodik babat is megalmodtam a Fiam es egy masik gyerek kezet fogtam, aztan ra 1-2 hetre lattam almomban, hogy beteg gyerek kezet fogom... Ekkor 7 hetes voltam es 14 hetesen szakitottak meg rendellenesseg miatt...

Most december 25.en hajnal 3kor vert fejbe a tudat... Felugrottam es lokdostem a Parom, hogy terhes vagyok, terhes vagyok! Azt nem tudom, hogy almodhattam-e valamit es ezert tudatosult vagy csak akkor esett le... Es 26.an mar patikat kajtattam egy tesztert...

2014. febr. 6. 09:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen!! Igaz az első két gyereknél nem éreztem semmit, csak a szokásos mensis fájdalmat, és végül nem jött meg. Most,-3.baba- pedig éreztem a mensi előtt 1-2 héttel! Magam sem akartam elhinni, de éreztem azt a"lufit" a hasamban,meg hogy nem esik jól hasra feküdni, és behúzni sem tudom a pocakot. Azóta is érzem, pedig még csak 5hetes vagyok. Hozzáteszem NEM hormonális terhességi tünetek vannak/voltak (hányinger stb.), hanem hogy van valami bent! Elvileg nem lehet érezni, hiszen "csak" 1mm, vagy nem tudom, de másrészt meg ugyan miért ne lehetne, főleg hogy nem első terhesség, lehet hogy már ahogy picit a méh növekszik akár, vagy "készül" a dologra...Ha egy frontot megérzünk, egy pici kis "magocskát" miért ne lehetne?! :-)
2014. febr. 6. 10:23
 20/25 anonim ***** válasza:

Utolso! Nekem most volt ilyen... Ez altalaban az emesztes valtozasa, felpuffadas stb.. A gatyam se birtam begombolni 5 hetesen, nem hogy hason aludni! :)

Most 12 hetesen mar rendbe allt minden ismet, hason tudok aludni ujra :)

2014. febr. 6. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!