6 hetes terhes vagyok! 2 napja egy nap többször is besípol a fülem. emelett fáradt vagyok,és étvágytalan. Ezek is a terhesség velejárói lennének?
Figyelt kérdés
tegnap ölni tudtam volna a lekváros buktáért,ma meg ha rá gondolok a hányinger jön rám. vannak olyan illatszerek és öblítők,amitől rosszul vagyok. ja és a mai napon nincs olyan kaja,amit meg tudnék enni. mindentől undorodom.2008. júl. 19. 12:55
1/2 anonim válasza:
Igen, ezek azok a tünetek, én is ugyanígy voltam a kajákkal, de főleg az öblítőkkel és a parfümökkel, most kezd talán már nem zavarni az öblítő sem. A fáradékonyság néha még most is elkap, akkor jól esik egyet lefeküdni, de a fül sípoláshoz nem tudok hozzászólni! Én mostanában meg burogatok, és elfelejtek mindent:)
Üdv.: 14 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Nekem, amiota BAbas vagyok, sokszor bedugul a fulem, foleg akkor, amikor autoban ulok, de neha csak ugy is. Es ez csak azota van, hogy Babat varok :-)
21 hetes mamo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!