Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét4 naposan mekkora volt a...

6 hét4 naposan mekkora volt a babátok?

Figyelt kérdés

3.gyerkőcünket várom.

tegnap pici barnázás miatt mentünk nőgyógyászhoz, CRL:7.4 mm

Minden rendben amúgy, volt szívhang is :)

másnak ennyi idősen mekkora volt?

Köszi a válaszokat :)

2014. febr. 4. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
6hét 5 naposan: CRL:6mm.
2014. febr. 4. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:

szia. én 6+3naposan voltam crl:6ml

gratulálok a babához. és mitől volt a barnázás?

2014. febr. 4. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hát nem tudjuk, de méhen kívülről valahonnan.

Novemberben volt egy 5 hetes vetélésem, de akkor volt egy polip is a méhemben.... akkor a vetéléssel együtt kijött az is, nem kellett műteni a polip miatt sem, minden lezajlott magától.

Decemberben17.-én jött meg, utána próbálkoztunk és január 16.-án teszteltem pozit.

A novemberi vetélés előtt sokat barnáztam, meg minden de most csak 2x volt kevés. Megijedtünk és este elmentünk a dokimhoz és megnyugtatott :)

2014. febr. 4. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
örülök hogy nincs semmi baj. és hogy ilyen hamar sikerült a baba a vetélés után. nekem júniusban volt egy vetélésem nekem sem kellett befejezni magától távozott nem tudjuk hogy mitől lehetett. szerencsére már azóta nekünk is sikerült 16hetes vagyok és minden rendben. 2-es voltam.
2014. febr. 4. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont 6+4 hetesen tudtam meg, hogy babát várok és akkor 7,5 mm volt a kisfiam.:)
2014. febr. 4. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, neked is gratula :)

Köszi neked is kedves utolsó :)

2014. febr. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!