Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek hany mm volt a babatok...

Babocka kérdése:

Nektek hany mm volt a babatok 11+1 naposan?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:

A baba

A 11 hetes magzat méretei: hossza kb. 50 mm, súlya megközelítőleg 8 gramm

Az ultrahang vizsgálat során mért értékek a betöltött 11. terhességi héten:

BPD (magzati koponya haránt átmérője): 16 mm (+/-2 mm)

HC (a fej körfogata): 59 mm (+/- 15 mm)

AC (a has körfogata): 51 mm (+/- 10 mm)

FL (a combcsont hossza): 8 mm (+/- 2 mm)

Én még csak 10+4hetes vagyok, így csak ezzel tudok válaszolni a kérdésedre.

2012. szept. 12. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
11+3 - 54 mm
2012. szept. 12. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem tegnap volt 43 mm-es azt mondta a doki bacsi,hogy az jo.
2012. szept. 12. 15:51
 4/5 anonim válasza:

Nekem mindegyiknél úgy jött ki a lépés, hogy pont 11 + 1 héten voltam uh-on! Az első 2-nél kórházin, mindkettő pont 45 mm volt. Most (tegnap előtt) a harmadikkal a dokimnál voltam 11 + 1 hetesen, most 54 mm volt, holnap meg kórházi uh, 11 + 4 hetesen, kíváncsi leszek ott mit fognak mérni! A dokim szerint lehet azért nagyobb az első 2-nél, mert esetleg fiú (az első 2 leányzó), de majd kiderül. Az a fontos, hogy mindene megvan, és egészséges! De úgy hallottam, ennyi idősen még nemsokat számít az a pár miliméter, ami fontos, az a nyakiredő meg az orrcsont! Ha az oké, minden oké! Meg persze, hogy mindene meglegyen!

Hogy mekkora, kisebb vagy nagyobb, szerintem nem számít, bent úgysem marad! :-) Meg idekint is bőven van ideje megnőlni...

2013. ápr. 7. 15:46
 5/5 anonim válasza:

Ma megvolt a kórházi uh is!

11 hét + 4 nap

crl:57mm

nt:1,3mm

nb:2mm

bpd:20mm

A szonográfus szerint szerint minden érték tökéletes, fejlettsége korának megfelelő! Hosszra picit nagyobb az átlagnál (40-52 mm az átlag), de az még bőven változhat szülésig! De a lényeg, hogy minden érték oké!

2013. ápr. 8. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!