35 hetes 5 naposan illetve közelében mi volt a babátok becsült súlya? Nekem ma 2610-re becsülték és azt mondták kicsit kisebb az átlagtól.
Külföldön élünk de mindketten magyarok vagyunk, érdekelne, hogy otthon is átlagtól kisebbnek számít-e.
HC 324
AC 309
FL 68,9
36 +5 napon született a lányom 2370 grammal, előtte pont egy héttel mérték, és akkor még 3000 grammra becsülték. mMivel a lepény nem volt elöregedve , ezért finoman szólva is valószínűtlen, hogy ennyit fogyott volna, az viszont tény, hogy hosszú baba volt (mi is magasak vagyunk) és a gép a csöves csontok hosszából kalkulálja a baba méreteit és súlyát. Lehet, hogy a kicsit tömzsibb babáknak meg kevesebb súlyt becsülnek... és ezek különben is csak becslések, úgyhogy szerintem ne rágódj rajta, mert nem érdemes.
Esetleg ha nem hagy nyugodnia dolog, menj vissza és csináltass egy új vizsgálatot, mondván, hogy az allergiád miatt sok kalciumot szedtél/ittál és most hallottad, hogy ez a lepény elmeszesedését okozhatja és szeretnéd leellenőrizni, hogy most milyen adatokat mérnek.
36 hét+3 napos adatok:
BPD:90mm
HC:315,8mm
AC:314,5mm
FL.69,7mm
becsült súly:2733 gramm
40 hét+2 napra született 4070 grammal és 58 cm-rel.
35 + 2 naposan becsülték 3000 grammra, de +1-2 hetet tippelnek emiatt.
(Még nem született meg, úgyhogy a végeredményt nem tudom. :))
35+2 hetesen:(tegnap)
BPD:90mm
AC:330mm
FL:68mm
Súlybecslés:2998g.
II. fokban érett lepény és meszesednek az erek, amit fogalmam sincs mit jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!