Megőrít a sok sav, mit lehet rá szedni?
Figyelt kérdés
Mindentől savam van, bármit eszem. csak van rá valami.
25 hetes kismami
2009. dec. 6. 19:25
1/18 anonim válasza:
van ilyen bogyó, amit terhesek is szedhetnek vagy szódabikarbona . Adagolásról egy gyógyszerészt vagy a védőnőt kellene megkérdezni.
2/18 anonim válasza:
Rennie, várandósok is szedhetik. Nekem a várandóság allatt nagyon bevált.
3/18 anonim válasza:
Salvus víz. Ezt is lehet várandósan. www.salvus.hu
4/18 anonim válasza:
A RENNIE rágótabletta nagyon jó!Próbáld ki!
6/18 anonim válasza:
Nekem a védőnőm azt ajánlotta, hogy hideg szénsavas vizet kortyolgassak.Először furcsáltam,de kipróbáltam és bevált.Próbáld ki te is, legfeljebb nem válik be, és bekapsz valami bogyót, amit a többiek ajánlottak.
8/18 anonim válasza:
Én a Rennire esküszöm, nekem is már marta a torkomat, bevettem két szemet, kis kihagyással, és már semmi bajom nem volt, terhesek is szedhetik, olyan mint egy rágó.
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
Én mindig hideg ásványvizet iszok, tehát ez ne jött be.
tejet is iszok minden nap....
Marad akkor a tabletták
rennie van itthon lehet az lesz az első
köszi
2009. dec. 6. 20:41
10/18 anonim válasza:
Szia! Nekem a Rennie se segített, a vége felé már csak ülve tudtam aludni, sokszor hánytam a sok savtól. Próbálj meg este száraz kekszet rágcsálni, kicsit segít. Azt mondják, akinek ennyire sava van, hajas babát fog szülni. Nem hittem benne, amíg meg nem született a kisfiam ÓRIÁSI sűrű fekete hajjal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!