Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba nemével kapcsolatos kérdés?!

Baba nemével kapcsolatos kérdés?!

Figyelt kérdés
18.heti ultrahangon voltam 3 héttel ezelőtt és azt mondta a szonográfus(Dr.Ditrói Péter felesége), hogy kisfiú lesz. Volt már akinek fiút mondtak és lány lett? Nem szoktak tévedni?

2014. febr. 3. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már nem tévednek, a fiúból szinte soha nem lesz kislány.
2014. febr. 3. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) , akkor lassan vehetem a kék színű ruhácskákat :)
2014. febr. 3. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
ha kisfiút mondtak 13 hetesen, akkor valószínűleg az lesz. Kisfiút nem nagyobb tudnak elnézni. Még egy kislányt könnyebb mellé tippelni.
2014. febr. 3. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
18 hetesen tutira mondta a doki h kislany, 24 hetesen is megerositettek, 26 hetesen 4d-n is 32 hetesen mar nem latszott. :-). De tenyleg lany lett mar 1 eves. :-). Szoval eltveszthetetlenul latszott mar akkor. :-)
2014. febr. 3. 19:58
 5/5 Norandi ***** válasza:
Nekem végig lányt mondtak, és csak akkor tudtam meg,hogy kisfiú, amikor felébredtem az altatásból :)
2014. febr. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!