Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszullétekre vmi hasznos tipp?

Rosszullétekre vmi hasznos tipp?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos kislányom és nem tehetem meg hogy egész nap fekszek, folyton émelygek meg fáradt vagyok nagyon. Hogy vészeltétek át ezt az időszakot? Vmi praktika émelygés ellen?
2014. febr. 3. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy neked beválik-e, én borzasztóan rosszul voltam anno a lányunkkal, és a narancslé illetve a jeges (jégkockás) ásványvíz volt a napi ételem. Le is fogytam, de minden egyébtől hánytam sajnos. :/

Hátha, próbáld ki! :)

És gratula a picihez.

2014. febr. 3. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

szia! én a 20. hétig hánytam és émelyegtem és rájöttem hogy a narancs az nagyon jól elmulasztja a hányingert!

(legalább is nekem be vált)

És gratula a babához!

2014. febr. 3. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt meg a tippeket, kipróbálom a narancslevet.
2014. febr. 3. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. ekkora volt a "nagy", én elég sokat feküdtem (nagyon alacsony volt a vérnyomásom és egész nap hánytam), ő meg játszott egyedül. Naponta kétszer összeszedtem magam, és játszótér/séta előtt hánytam, akkor kibírtam kint egy-két órát. Egyébként hányinger ellen jó lehet: keksz, narancs, gyömbér, kóla, vagy ha eszed amit éppen megkívánsz.
2014. febr. 3. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudom a narancsba mi lehet, de én is folyamatosan az kívántam, az volt ami helyre tett na meg a kínai savnyú leves minden nap azt ebédeltem, meg a csípős kaják.
2014. febr. 3. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a mandarin es a citromos viz valt be.
2014. febr. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!