25hetes vagyok és iszonyuan faj a derekam. Ha fekszek ha ülök állok. Bizonyos mozdulatokra rettentöen belenyilal szinte ugy maradok. Reggel ahogy fordultam át a masik oldalamra akkorat roppant... Régotavannak ilyen problémaim,gyogytornara is jartam majd itthon pilateszeztem. Akkor elviselhetö volt. Most mivel az első 12hétben hematomaim voltak sokat feküdtem nem mertem ujra tornazni. Gondoltam kiprobalok valami terhes jogat a netről. A parom sürün maszirozza de csak addig jo. Sőt van hogy az is faj. Mi lesz igy a végéig?
Jön hét vége fele a védőnö majd emlitem neki is de addig is barmit kiprobalnék mert néha meg se birom emelni a labam ugy belenyilal.
2013. dec. 9. 12:30
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy kéne egy gyógypapucs vagy talpbetét.
Megváltozik ilyenkor az egész súlyeloszlás, és ha nincs jól alátámasztva, akkor az is okozhat ilyen jellegű fájdalmat.
2013. dec. 9. 12:39
2/9 anonim válasza:
Én is voltam vérzéssel kórházban 10 hetesen 1 hetet. Az utóbbi időben sokat fájt a hátam/derekam. Azóta amúgy kismamajógára járok, ami jót tesz neki, de tudod mi tesz igazán jót? Vettem egy ilyen gimnasztikai labdát (nem nagy összeg, tescoban asszem 2000ft volt) és azon szoktam ülni meg ringatózni meg néha nyújtani vele a hátamat és nekem az bevállt.. Ha fáj, akkor azon szoktam ülgödélni..
2013. dec. 9. 12:54
3/9 anonim válasza:
2-es vagyok.. Amúgy mi már a 38.ik hetet töltjük holnap..
2013. dec. 9. 12:54
4/9 A kérdező kommentje:
na ez eszembe se jutott. köszi. akk megvan a karacsonyi ajandék kérelem. az jutott még eszembe hogy most lett intenziv ahogy bejött a hideg idő. oldalamon se tudok aludni csak ilyen félig oldak félig haton pozba. lehet terhesen valami gyogymasszörhöz vagy csontkovacshoz menni? lehet inkabb valami meghuzodott vagy nincs a helyén.már a ropogásbol gondolom.
2013. dec. 9. 12:56
5/9 anonim válasza:
Csak olyan masszőrhöz menj, aki kifejezetten tudja, hogy terheseket hogyan lehet masszírozni.
VIszont azt tudnod kell, hogy a derék részt ki szokták hagyni, inkább nyak/váll/hát részt csinálják.
2013. dec. 9. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
ooo affene. pedig pont a derekamtol egész a fenekemig faj és ropog. akk kiprobalom a jogat meg a lasztit vagy egy talpbetétet..
2013. dec. 9. 13:10
7/9 anonim válasza:
2-es vagyok.. Tényleg csak olyanhoz menj, aki külön tudja, hogy a kismamákat hogyan kell.. Nekem a jógás csaj mondta, aki amúgy masszőr is, hogy derekat-hátat-vállat lehet masszírozni, meg amúgy jógán szokott is mutatni pár gyakorlatot, amit be lehet tanítani a férjeknek/pasiknak, csak deréktől lefelé nem nagyon, mert vannak olyan pontok a lábon meg a talpon, amik beindíthatják a szülést.. Meg közvetlenül a gerincen sem szabad, csak mellette..
2013. dec. 9. 15:44
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a sok jo tanacsot. majd irok hogy mi valt be.
2013. dec. 9. 21:35
9/9 A kérdező kommentje:
Ja nem irtam meg!
A szülés javitott csak a helyzeten. Valamit nyomott a baba attol fajt annyira,sőt a fájásokat is a derekamban éreztem.Kicsi volt a pocakom még a 42.!hét elején is ugy néztem ki mint aki kb 30-36 hetes. A baba elnyomott odabe mindent. Császárral született terminus tullépés és fájásgyengeség miatt.Köszönöm a hasznos tanácsokart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!