Van közületek olyan, aki alacsony progeszteron szinttel lett terhes? Mit kapott rá?
Mikor derült ki,hogy alacsony a progeszteron szint?Mi most szeretnénk babát,lehet ez a gond nálam,hogy mindíg megjön a mensim.Szerintem nem tud megtapadni a baba,és talán azért van mert lehet alacsony a progeszteron szintem:(Még nem tudom,hogy ez lehet a probléma,mert nem volt még vérvételem erre a célra.
Viszont kb:2 napja volt ovum,és ha esetleg még nem késő ebben a cilusban,akkor elmennék a dokihoz,hogy vizsgáljon ki.Tudom,hogy a ciklus 3-ik és 21-ik napján nézik meg ahormon szintet,de ha a 21-ik napon megnézik az nem elég ahhoz,hogy a doki esetleg tudjon segíteni?
Már nagyon rég óta szeretnénk babát,de valamiért nem akar jönni,és most erre tudok gondolni,hogy talán ez lehet a probléma háttere amiért minden hónapban megjön:(
Tehát alacsony progeszteron szinttel is lehet teherbe esni?
Kérelek válaszoljatok.
Köszönöm szépen!
Szia! Én vagyok az, aki írogat neked ezzel kapcsolatban. A teherbeesés témakörben már válaszoltam neked. Nézdd meg. Teherbe lehet esni alacsony progi szinttel is,de nem biztos,h megmarad a baba. Fontos rá a gyógyszer!
19+6 hetes km
Szia!
Én is hosszas próbálkozás után (alacsony volt a progeszteron szintem) elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. Ez segitett!!! Az első doboz beszedése után már nem jött meg a mensesem! Most már 27 hetes vagyok! Amint viszont megtudod hogy terhes vagy, válts át barátcserjéről Utrogestanra a 12. hétig!
Köszönöm szépen,hogy válaszoltatok:)
Azt,hogy kiderüljön mi is a probléma,azt hormonvizsgálattal kell megállapítani.Azt sajnos nem írtátok meg--ami számomra NAGYON fontos lenne--ha most kiderülne mégis ez a gond,akkor ha holnap elmennék a dokihoz,és csináltat egy vérvételt,akkor nem késő még ebben a ciklusban a kezelése?Lekéstem már róla?Vagy meg kell várni a köv.ciklust?
Kösz a válaszokat!
Hát ma elmentem a dokihoz,hogy esetleg csinál-e egy vizsgálatot mert ma vagyok a 20-ik cn-on.Gondoltam holnap megcsináljuk...
Erre közli,hgy nem nálam kell kezdeni a vizsgálatokat,hanem a páromnál.
MOST NEM ÉRTEM:(
Mindíg az első vizsgálatokat a férfinél kell kezdeni?Hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!