Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudok valamit tenni terhesség...

Tudok valamit tenni terhesség alatt, hogy szülés után legyen tejem? Függ a szoptatás a mell méretétől?

Figyelt kérdés
Tudom lehet buta kérdés de mégis... 20 hetes vagyok és most tudatosult bennem mennyi anyuka nem tud, vagy nem akar szoptatni. Én olyan hiányosnak gondolnám az anyaságom, ha nem szoptathatnék. Eddig nagy jelentőséget nem tulajdonítottam a témának, de most el kezdett foglalkoztatni. Mitől függ az hogy valaki tud-e szoptatni, van-e teje. Nekem nagyon kis melleim vannak, alig van szinte. Eddig nőni se sagyon nőtt, az első hetekben fáj és akkor meg is voltak duzzadva eléggé, de az is "visszament":( táplálkozással, vagy valamivel ez befolyásolható? Ha netalán császárral kellene szüljek akkor is beindul ugyanúgy?
2014. febr. 1. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a rantott levessel azert ovatosan, mert a lanyom rettento hasfajos volt tole. Eleinte valoszinuleg kivanni is fogod a vizet, de kesobb sem szabad megfeledkezni tole
2014. febr. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!